Brasserie

Een Culinair Avontuur

Bij Brasserie Fou de draait alles om heerlijk eten. Ontdek onze specialiteiten zoals de Fundue Bourgignon, sappige Cote à l’os en maandelijkse culinaire suggesties die altijd inspelen op het seizoen. Onze keuken is een feest van smaken en texturen, bereid met de finesse die voortkomt uit jarenlange ervaring.

Onze Gerechten

Tea Room Genot

Huiselijke Sfeer

We verwelkomen je ook graag in onze Tea Room. Geniet van huisbereide pannenkoeken, wafels en verrukkelijke ijscoupes. De keuken is doorlopend geopend, zodat je op elk moment van de dag van deze zoete verleidingen kunt genieten.

Voor Ieder wat wils

Bij Brasserie Fou de willen we dat iedereen kan genieten van onze culinaire creaties. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreid maandmenu aan, maar hebben we ook speciale kindergerechten om de kleintjes te verwennen met smaken op maat.

Onze menus

Bierliefhebbers

Tapa's en diverse bieren van ’t vat

Voor de bierliefhebbers onder ons hebben we een goed gevulde bar met diverse bieren van ’t vat. Ontspan met een verfrissend drankje en geniet van onze heerlijke tapa’s. Een ideale plek om de avond door te brengen met vrienden en familie.

Brasserie Fou de

Waar smaak, ervaring en gezelligheid samenkomen. Tot binnenkort in Knokke!