A la carte

  • Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 1 st. / 2 st.
  • Kaaskroketten met gefrituurde peterselie 1 st. / 2 st.
  • Mix kaas- en garnaalkroket
  • Toast Champignons
  • Rundscarpaccio / met truffel
  • Bisque van kreeft met Zeebrugse garnalen en Armagnac
  • Gegratineerde oesters 6st.
  • Oesters creuses per stuk (min. 3 stuks)
  • Platte Zeeuwse oesters per stuk (min. 3 stuks)
  • Scampi look/ diabolique 6 stuks
  • Foie gras met ajuinconfituur
  • Gebakken foie gras met gekarameliseerde appeltjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

  • Filet pur salade

    peper / champignon / béarnaise saus of kruidenboter

  • Côte à l’os (blauw wit)

    saus naar keuze 2 pers.

  • Steak tartaar
  • Vol au vent / Truffel
  • Pasta Truffel
  • Gebakken zeetong met witlofsalade
  • Scampi brochette met tartaarsaus
  • Scampi look / diabolique 9 st. met rijst
  • Wagyuburger met cheddar, salade en frietjes
  • Roggevleugel met kappertjes
  • Kreeft Belle vue of gegrild (450gr.)
  • Salade geitenkaas met spek
  • Caesarsalade (kip)
  • Tomaat garnaal van de chef
Supplementen
  • Gemengde salade
  • Witlofsalade
  • Warme groentjes
  • Mayonaise of ketchup
* Allergenen vraag medewerkers

Vanaf 6 pers: Max 4 verschillende gerechten 1 rekening per tafel.

Salades