A la carte

  • Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 1 st. / 2 st.
  • Kaaskroketten met gefrituurde peterselie 1 st. / 2 st.
  • Mix kaas- en garnaalkroket
  • rivierkreeftkroketten
  • Rundscarpaccio / met truffel
  • Bisque van kreeft met Zeebrugse garnalen en Armagnac
  • dim sum (6stuks)
  • Oesters creuses per stuk (min. 3 stuks)
  • tartaar van tonijn
  • gebakken ganzenlever met gekaramaliseerde appeltjes
  • Foie gras met ajuinconfituur

Voorgerechten

Hoofdgerechten

  • Filet pur salade

    peper / champignon / béarnaise saus of kruidenboter

  • Côte à l’os (blauw wit)

    saus naar keuze 2 pers.

  • Steak tartaar
  • Vol au vent / Truffel
  • Pasta Truffel
  • Gebakken zeetong met witlofsalade
  • op vel gebakken zeebaars met lamsoor,zeekraal en puree
  • Wagyuburger met cheddar, salade en frietjes
  • Roggevleugel met kappertjes
  • op vel gebakken zeebaar met lamsoor, zeekraal en puree
  • langoustine beurre blanc (320g)
  • rundsstoverij met witloofsalade
  • Salade geitenkaas met spek
  • Caesarsalade (kip)
  • Tomaat garnaal van de chef
  • salade fou de...
Supplementen
* Allergenen vraag medewerkers

Vanaf 6 pers: Max 4 verschillende gerechten 1 rekening per tafel.

Salades