VOORGERECHTEN
- Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 1 st. / 2 st.
- Kaaskroketten met gefrituurde peterselie 1 st. / 2 st.
- Mix kaas- en garnaalkroket
- rivierkreeftkroketten
- kalfszwezerikkroketten
- Rundscarpaccio / met truffel
- Bisque van kreeft met Zeebrugse garnalen en Armagnac
- dim sum (6stuks)
- Oesters creuses per stuk (min. 3 stuks)
- Foie gras met ajuinconfituur
Hoofdgerechten
- Filet pur met salade
- peper / champignon / béarnaise saus of kruidenboter
- Côte à l’os (blauw wit)
- saus naar keuze 2 pers.
- filet pur rossini
- steak tartaar
- Vol au vent / Truffel
- Pasta Truffel
- Gebakken zeetong met witlofsalade
- zeetong op Oostendse wijze
- kabeljauw/spinazie/mousseline
- Wagyuburger met cheddar, salade en frietjes
- Roggevleugel met kappertjes
- rundsstoverij met witlofsalade
- scampi brochette met tartaarsaus
- kort gebakken tonijn met béarnaise
Salades
- Salade geitenkaas met spek
- Caesarsalade (kip)
- Tomaat garnaal van de chef
- salade niçoise
- salade scampi met appeltjes
Supplementen
- Gemengde salade
- Witlofsalade
- verse frietjes met mayonaise
* Allergenen vraag medewerkers
Vanaf 6 pers: Max 4 verschillende gerechten 1 rekening per tafel.